Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

Jaris | 28 Apr, 2006 | Huvudkategori | (1315 Läst)

Linda Skugge ska ha betalt

Jag har läst i en del blogginlägg här på Bloggsite om Linda Skugge, och jag måste vara ärlig och säga att jag inte har någon koll på varken henne eller hennes bloggande trots att hon tydligen ska anses vara någon sorts pionjär när det gäller bloggandet. Jag om någon borde ju ha koll på det antagligen ;-)

Men tydligen så har bloggare här och på andra bloggsiter tappat allt intresse för vad hon skriver och tycker att hon har blivit helt blasé, och inte längre skriver några artiklar som varken upprör eller provocerar.

Undrar om inte dom nu får ännu mer emot henne nu när hon ska försöka ta betalt för att man ska kunna läsa hennes blogg hehe...

Hon ska ha 69 spänn för att man ska kunna läsa hennes blogg om hennes graviditet och om hur hon odlar sin trädgård :-) :-)

Artikel i SvD

Är det patetiskt eller är det patetiskt! Hela grundtanken med bloggar är ju att alla ska kunna kunna läsa allt helt gratis när som helst, den bloggen kan ju inte kallas en blogg utan det är ju nåt helt annat om det ska kosta pengar att läsa den.

Visst får hon väl försöka ta betalt för det hon skriver för det kunde jag inte bry mig mindre om, det jag bryr mig om är att hon felaktigt kallar det för en blogg !!
Jaris | 28 Apr, 2006 | Huvudkategori | (1270 Läst)

Hey baberiba

Jag läste i aftonbladet igen att kungen inte gillar att det skämtas om honom och hans familj i programmet Hey baberiba.

Som offentlig person så får han räkna med att få stå ut med sånt, men jag har full förståelse för att han blir sur, eller han är nog bra förbannad och less på det hela, "pissed" med andra ord men han är ju tvungen att till skillnad mot oss alla andra vara diplomatisk med vad han säger :-) Det borde finnas vissa gränser tycker jag.

Ingen skulle ju vilja bli förlöjligad i så många avsnitt av ett program, och då allra helst av b-skådisar som ingen ens minns namnet på hehe..

Det är ju ett sätt för dom att få lite uppmärksamhet för om dom inte fortsatte med den serien i programmet så skulle ju hela programmet hamna i soptunnan där det hör hemma!

Så länge TV4-ledningen tillåter att dom fortsätter med skämten om kungafamiljen lika länge finns det tittare av programmet, nu kollar jag inte det programmet så ofta men ser den mellanåt i brist på annat och då bara för just inslaget med kungafamiljen, kul skämt måste jag säga men om man vore drabbad själv så vore det nog inte lika roligt.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor