Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

Jaris | 26 Jan, 2007 | Huvudkategori | (1231 Läst)

Fuglesang är överskattad

Fuglesang tror att han är en gud

Är det bara jag som tycker att Fuglesangs resa till rymdskytteln är lite väl upphaussad ? Media beter sig som att han skulle ha varit den första människan på månen ungefär.

Folk har ju rest i skytteltrafik bokstavligt talat till den där rymdskytteln, det går ju t.o.m att resa ut i rymden för vem som helst som har tillräckligt med pengar.

Nu skrivs det i Aftonbladet om att han ska ge sig in i politiken också :-) snacka om att han utnyttjar sin resa till max, det är bara att gratulera honom till att han lyckas med att använda sitt b-kändisskap lika mycket som blonda bimbos inom dokusåpavärlden :-)
Jaris | 19 Jan, 2007 | Huvudkategori | (1397 Läst)

Lägg in en länk i bloggen och tjäna en trisslott

Det finns ett underklädesföretag på nätet som tydligen mailar bloggare och ber dom att lägga in en länk till deras site för en trisslott i ersättning.

Det är ju ok om ni vill sälja er för det, men gör inte misstaget att skriva nåt i form med att ni har en kompis som har handlat hos dom, ni har handlat hos dom o.s.v för då kommer ni att genomskådas med en lögn vilket sänker trovärdigheten på er blogg. Det misstaget har en del bloggare gjort redan.

Det är rätt många som redan känner till att dom som nämner det företaget får en trisslott så förnedra inte er med en lögn :-)

Får ni erbjudandet om trisslott så lägg gärna in en länk och skriv varför ni lägger in länken så är allt grönt för er del om ni kan stå för deras produkter och priser, annars riskerar ni att bli utskrattade om ni drar en lögn.

/jv
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor