Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

Jaris | 29 Mar, 2008 | Huvudkategori | (1519 Läst)

Magnus Uggla fredagsdrink och blogg

Jag skrev i bloggen förut att en av mina favoritbloggare var Magnus Uggla, synd att han la ner bloggen :-(

Men han bloggar lite fredagsdrinkar i alla fall hehe.. Ni kan se det på Magnus Ugglas site

Hoppas han börjar blogga igen nån gång, det var en klart läsvärd Magnus Uggla blogg som han hade.Jag har varit en en Uggla fan sen jag var ung och har en del LP-skivor som jag fortfarande tycker är suveräna.

En av mina favoritlåtar med Magnus Uggla är Astrologen, förutom Jag skiter eftersom jag kallades Jerry då jag var liten :-) Synd att det inte finns någon bra video på YouTube med dom låtarna, men Astrologen finns i alla fall upplagd av någon.

/jv
Jaris | 14 Mar, 2008 | Huvudkategori | (1311 Läst)

Gert Fylking och rösta på Christer Sjögren

Jag hakar på Gert Fylking på RIX FM och uppmanar alla att rösta på Christer Sjögren på lördag.

Christer Sjögren är en cool gubbe som har hängt med många år och om han har fått många i Sverige att genom åren gilla låtarna han framför så varför skulle det inte funka ute i resten av världen också ?

Mycket är ju vunnet där då, det handlar ju om att vinna och inget annat så varför inte skicka honom till Belgrad än att skicka någon som Perrelli som ser ut och sjunger som alla andra som därför kommer ha det svårt att vinna ?

Se bara på Lordi som vann, inte tyckte jag att det var någon speciellt bra låt utan dom var annorlunda och stack ut vilket dom vann på.

Hmm... jag har inte ens koll på vad tävlingen heter hehe.. schlagerfestivalen, melodifestivalen eller vad är det egentligen ?

Men glöm inte bort att det är vinna som man ska göra och inte bara vad vi tycker låter bäst här i Sverige utan vad som även kan funka i resten av världen. Se bara på Finland vad som krävdes för att vinna skiten :-)

/jv
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor