Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

14 Mar, 2008

Jaris | 14 Mar, 2008 | Huvudkategori | (1310 Läst)

Gert Fylking och rösta på Christer Sjögren

Jag hakar på Gert Fylking på RIX FM och uppmanar alla att rösta på Christer Sjögren på lördag.

Christer Sjögren är en cool gubbe som har hängt med många år och om han har fått många i Sverige att genom åren gilla låtarna han framför så varför skulle det inte funka ute i resten av världen också ?

Mycket är ju vunnet där då, det handlar ju om att vinna och inget annat så varför inte skicka honom till Belgrad än att skicka någon som Perrelli som ser ut och sjunger som alla andra som därför kommer ha det svårt att vinna ?

Se bara på Lordi som vann, inte tyckte jag att det var någon speciellt bra låt utan dom var annorlunda och stack ut vilket dom vann på.

Hmm... jag har inte ens koll på vad tävlingen heter hehe.. schlagerfestivalen, melodifestivalen eller vad är det egentligen ?

Men glöm inte bort att det är vinna som man ska göra och inte bara vad vi tycker låter bäst här i Sverige utan vad som även kan funka i resten av världen. Se bara på Finland vad som krävdes för att vinna skiten :-)

/jv
Kommentarer

 1. Hej!!
  Några problem med att siterna är blockerade har vi inte, vi får dock inte gå in på bloggar, chatrum m.m... Har dock inte fått någon förklaring till detta mer än att är man på jobbet ska man jobba... Och det är ju förvisso sant...;o) Begärde spärrning så man vet när man är ute på hal is men fick då till svar att det är för dyrt..

  Tack för tipsen dock, kan ju behöva dom i framtiden...

  Håller dock inte med dig om Christer... Det skulle vara pinsamt om han gick och vann... Men det verkar ju som att Gert har gjort ett bra jobb så det skulle inte förvåna mig om det blev så..;o)

  //Åsa

  Skrivet av Åsa — 15 Mar 2008, 00:05

 2. Besvarade dig på din blogg http://minatankar.bloggsite.se/

  Skrivet av Jari — 15 Mar 2008, 00:21

 3. Lägger in det viktigaste jag skrev i min kommentar i åsas blogg för den följer anledningen till min uppmaning till att rösta på Christer S :-)

  "När det gäller Christer S och om man ska rösta på honom, hmm.. kanske pinsamt att skicka dit honom men jag tror ju inte att det är mindre pinsamt att skicka Perrelli och låta henne hamna bland dom 10 sista :-)

  Jag tänkte mer på att det är värt en chansning att skicka dit christer S som kanske rent av överaskar, inte en aning och ska jag vara ärlig så har jag inte ens lyssnat på bidragen annat än att tv:en har stått på i bakgrunden och det enda som har fastnat är det där "I love Europe" av någon anledning.

  Det kan vara det som gör det även bland dom andra ländernas juryn."

  Skrivet av Jari — 15 Mar 2008, 01:01

 4. Hur fasen kan man rösta på rikstönten Christer Sjögren?

  Sätt nötet i en flotte nånstans där det blåser orkan... sýnd på flotten, men nåt får man offra.

  Skrivet av Janne — 15 Mar 2008, 21:43

 5. Det var en anledning till att man kunde ha röstat på Christer :-) Allt som är udda har chansen. Se bara på Lordi som sagt.

  Skrivet av Jari — 16 Mar 2008, 15:55

 6. Det intressantaste måste väl vara att Rix FM uppmanar röstning på en artist som de själva inte tänker spela i sin kanal...

  Skrivet av Stafrin — 22 Mar 2008, 23:59

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor