Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

04 Apr, 2008

Jaris | 04 Apr, 2008 | Huvudkategori | (1347 Läst)

Leksands IF, Liverpool och Patrik Sjöberg

Jag funderade helt plötsligt på en sak som vad man gillade för sport när man var liten, vad jag fortfarande håller på och står för sen jag var liten.

Visst hade jag konstiga idèer för mig när jag var ung och det jag fortfarande står för är Leksands IF i hockey och Liverpool i fotboll !

Leksand har det ju gått lite väl mycket neråt för i många år men jag håller fortfarande på det laget.

Själv har jag aldrig haft bolsinne och knappt kunnat stå på ett par skridskor så en egen karriär i fotboll eller hockey var ju bara att glömma hehe...

Höjdhopp

När det gäller höjdhopp så är det ju Patrik Sjöberg som ändå är en av sveriges bästa friidrottare genom tiderna trots att det det finns många som vill annat tack vare att han inte var en svensson utan gick sina egna vägar, han har ställt till det för sig inte bara då utan även på senare tid också men alltid varit man nog att stå för det han har gjort.

Finns många "kärringar" som nekar till allt och inte står för vad dom ställer till med och får aldrig någon respekt tack vare det, bättre att stå för misstagen man gör och ta skiten för det än att vara en "kärring" och neka och göra bort sig när sanningen kommer fram. Tack vare det så är Patrik Sjöberg ändå i mångas ögon en av dom största genom tiderna inom friidrotten.

Vem är bäst i höjdhopp

Vem är bäst i höjdhopp, jämför Stefan Holm som är bäst idag och Patrik Sjöberg så är ju Patrik Sjöberg ändå snäppet bättre, det som krävs av Stefan Holm innan han kan titulera sig som Sveriges genom tiderna bästa höjdhoppare är att han hoppar lika högt eller högre än Patriks 2.42 vilket jag aldrig tror att han kommer att göra utan Stefan Holm kommer alltid att vara nuummer 2 och Patrik Sjöberg nummer 1, tyvärr stefan Holm du kommer aldrig att bli nummer 1 och dina försök att dissa Patrik Sjöberg skrattar alla åt så lägg ner det så att du inte är så pinsam längre.

Kör ditt eget race och gör ditt bästa istället för att fokusera på att försöka anses som bättre än Patrik Sjöberg, du kanske rent av då grejar att hoppa lika högt eller högre än Patriks 2.42, det är ju höjden som gäller och inte hur många gånger man hoppar högre än 2.32 eller vad du tjatar om !

/jv
Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor