Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

13 Dec, 2008

Jaris | 13 Dec, 2008 | Huvudkategori | (1828 Läst)

Blogginlägg till artiklar på Expressen trodde jag

Expressen gick för en vecka sen eller två ut med nyheten om att man skulle kunna länka till artiklar hos dom från bloggen och kunna få en länk tillbaka så som Aftonbladet, men det verkar som att något har gått galet för jag kan inte se att den funktionen finns längre ?

Märkligt, undrar vad som hände för jag såg att det fanns den funktionen ett tag då att man kunde länka till artiklar hos dom och finnas med i en ruta där man såg bloggar som skrev om deras artiklar.

Nu om man söker så sidorna på Expressen om det så får man bara 404 sidan kan inte hittas.

Funkade inte tekniken eller vad hände ? Expressen är ju ändå en av dom sista tidnigarna som inte erbjuder den funktionen åt bloggosfären vilket måste vara en stor miss av dom.

Får se om det kommer igång igen eller om dom verkligen kommer att fortsätta att ignorera bloggosfären!!

/jv
Kommentarer

 1. @ Jari: Hej och tack för frågan om hur Expressen.se kommer att förhålla sig till bloggosfären? Svaret är att vi kommer att ha ha länkar, när systemet är helt integrerat hos oss och modereringen kan fungera. Vi arbetar på detta nu. Vi har som bekant också redaktionella bloggar, läsarbloggar som vem som helst kan starta och skriva, den dagliga texten "Bloggkollen" samt ofta kampanjbloggar skrivna av aktuella personer… så jag delar nog inte uppfattningen om att vi kommer att "fortsätta att ignorera bloggosfären". Men håll ut, länkarna kommer.

  Vänligen

  Thomas Mattsson,
  chefredaktör Expressen Digitala Medier

  Skrivet av Thomas Mattsson — 13 Dec 2008, 06:55

 2. @Thomas. Tack för svar.

  Men som du förstår så menade jag då att ni ignorerar alla andra bloggar än dom som ligger hos er :-)

  Ni kan ju inte kräva att dom som bloggar måste blogga hos er för att synas så ni ignorerar hela bloggsfärern som inte befinner sig hos er för bloggsfären är ju mycket större än vad den är som finns hos er.

  Det är ju ett misstag av er att tro att alla skulle vilja blogga hos er.

  Men bra att ni jobbar på att låta resten eller den stora bloggsfären som finns utanför era utrymmen att få komma fram också nån gång i framtiden :-)

  Skrivet av Jari — 13 Dec 2008, 08:08

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor