Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

18 Aug, 2006

Jaris | 18 Aug, 2006 | Huvudkategori | (1325 Läst)

Dreamteam Räikkönen och Schumacher i Ferrari

Jag blev jävligt glad över infot i Aftonbladet att Michael Schumacher fortsätter köra ett år till i Ferrari :-) Jag har väl aldrig riktigt haft mycket till övers för Schumacher tack vare att han beter sig som en stropp och diva som tror att han kan göra vad som helst bara för att det är han, lite ödmjukhet från hans sida skulle inte skada. Det är däremot ofrånkomligt att han är en av dom största genom tiderna inom Formel 1.

Det som är kul är att han nu nästa säsong kommer att få en stallkompis som heter Kimi Räikkönen :-) Nu kommer han äntligen få en stallkompis som kan utmana honom till skillnad från alla andra värdelösa förare som han har haft som stallkompisar vilket har gjort att ingen heller riktigt har vetat om Schumacher är så duktig eller om han har haft alla framgångarna tack vare bra bil men dåliga stallkompisar som inte håller hans klass.

"The Iceman" Kimi Räikkönen har dom senste åren av förarna själva och dom initierade i branschen ansetts som en av dom absolut snabbaste förarna men tyvärr inte fått chansen att bevisa det tack vare att den McLaren-Mercedes som han kör inte har varit potentiell nog och hållit ihop, Kimi får äntligen en bra bil och i sin tur en stallkompis som är lika duktig och då kommer vi också som för Schumis del se om Kimi verkligen är så snabb jämfört med en annan duktig förare i samma bil och förutsättningar :-) Det blir upp till bevis för båda två.

Nästa säsong av F1 kommer verkligen bli intressant att följa. Jag håller på att Kimi Räikkönen äntligen kommer att bli världsmästare i F1 och får bevisa att han verkligen är så snabb som dom flesta inklusive mig tror !

/jv
Kommentarer

 1. Hej Jari! Hur många av bloggarna läser du egentligen?? Alla, eller har du vissa favvisar?? Jag bara....ja, du är ju rätt ofta hos mig tex....Mycket omtyckt, förresten :)

  Skrivet av jaglever — 31 Aug 2006, 12:26

 2. Tack för det :-) Jag har ju vissa "favvisar" som jag följer men brukar läsa väldigt många när jag hinner. Jag tycker det är kul att läsa vad andra tycker och tänker.

  Tyvärr hinner jag inte att blogga så ofta själv tack vare att jag jobbar så mycket.

  /Jari

  Skrivet av Jari — 31 Aug 2006, 13:13

 3. Jag gillar oxå att läsa bloggar!! :D

  Skrivet av jaglever — 31 Aug 2006, 16:53

 4. Man tackar! :) Jag är inte så bra på det här med data ^^ Hehe.

  Skrivet av Sanna — 16 Sep 2006, 13:44

 5. Inga problem, man lär sig vartefter :-)

  Skrivet av Jari — 16 Sep 2006, 14:54

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor