Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

26 Jan, 2007

Jaris | 26 Jan, 2007 | Huvudkategori | (1231 Läst)

Fuglesang är överskattad

Fuglesang tror att han är en gud

Är det bara jag som tycker att Fuglesangs resa till rymdskytteln är lite väl upphaussad ? Media beter sig som att han skulle ha varit den första människan på månen ungefär.

Folk har ju rest i skytteltrafik bokstavligt talat till den där rymdskytteln, det går ju t.o.m att resa ut i rymden för vem som helst som har tillräckligt med pengar.

Nu skrivs det i Aftonbladet om att han ska ge sig in i politiken också :-) snacka om att han utnyttjar sin resa till max, det är bara att gratulera honom till att han lyckas med att använda sitt b-kändisskap lika mycket som blonda bimbos inom dokusåpavärlden :-)
Kommentarer

 1. Det var det värsta jag har hört! Karln är ju ett föredömme för alla! Inte bara att han varit uppe i rymden, men han sitter inne på en mängd viktiga egenskaper såsom tålamod. Han är inte överskattad någonstans. Då är ju alla våra sportprofiler mer överskattade.

  Skrivet av Tina — 01 Feb 2007, 20:34

 2. Problemet är ju att vad är han föredöme för ? Ska ungarna försöka bli astronauter nu eller ;-) Den rymdtrippen gjorde ju varken till eller från för mänskligheten.

  Sportprofiler t.ex gör mycket som fångar upp många ungar och får dom att börja idrotta istället för att ställa till med en massa hyss.

  Skrivet av Jari — 01 Feb 2007, 20:53

 3. Jag håller med till viss del; det är faktiskt inte SÅ viktigt att en svensk varit i rymden. Men jag tycker att Christer är bra, de andra som var med var från armén, Fuglesang var mer akademiskt utbildad.
  Och dessutom riskerade han sitt liv för att åka till rymden, även om det inte är något som man blir känd för; det kan ju vara nog så farligt att vara ute en sen lördagkväll ;P

  Skrivet av John — 01 Feb 2007, 21:48

 4. Det kan ju vara så att jag inte är en helyllesvensk och inte känner dom patriotiska vibbarna :-) Ärligt talat så visst förstår jag er som känner att han har gjort något mer än andra.

  Men samtidigt så ser jag ju inget extra i det.

  Det finns så många andra dolda vardagshjältar som borde lyftas fram istället för Christer Fuglesang.

  Och som du skrev John, det är ju ofta många ggr så att det är farligare att gå ut en lördagskväll än vad det är att åka till den skytteln med tanke på att det finns en hel stab som ser till att den resan är så säker som möjligt till skillnad mot ens resa till krogen en lördagskväll. hehe...

  Skrivet av Jari — 16 Feb 2007, 21:47

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor