Blogg gratis Logga in

Viktigt och Oviktigt

17 Jul, 2007

Jaris | 17 Jul, 2007 | Huvudkategori | (1284 Läst)

Telefonsäljare again

Tänk vad irriterande det är med telefonförsäljarnas automatiska uppringning av folk :-( När man svarar så är det ingen där eftersom ingen telefonsäljare är ledig och kan ta det samtalet som datorn har ringt upp.

Det här måste dom sätta stopp för snart för det händer många, varje vecka så händer det mig att någon med anonymt tefonnummer ringer och när man svarar så är det ingen där. Jag har IP-telefon och nu sist råkade jag visst glömma att lägga på luren under flera timmar :-)

Hoppas dom betalar för trafikavgiften hehe.. Eftersom jag har IP-telefon via Telia så kan jag ha ett samtal igång och folk kan ringa ändå utan att det blir upptagetton och jag kan svara :-)

Alla borde göra likadant så försvinner nog det ofoget av sig självt när dom får betala höga trafikavgifter, om nu det är en uppkoppling och dom betalar trafikavgift så länge man inte bryter samtalet själv, det verkar vara så i alla fall för i IP-telefonen så står det att samtal pågår.

/jv
Kommentarer

  1. Jag har funderat många gånger varför dom inte säger något när dom ringer, har hänt många gånger och numret visas ofta så när jag svarar så vet jag att det är om något erbjudande som det oftast brukar vara, men fattar ingenting när jag svarar och ingen är där..
    men nu vet jag varför *L*

    Skrivet av Eva — 19 Jul 2007, 19:50

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor